JAPANS RESTAURANT MATUYA

JAPANS RESTAURANT MATUYA Heerlijke sushi

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1215 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Japans restaurant Matuya. Meer weten? Ontdek meer

23 sep 2022 om 22:17 Was heerlijk eten!! En lekker ook op tijd.
23 sep 2022 om 20:44 Het eten zoals altijd fantastisch, wordt helaas geleverd met heel weinig sojasaus en wasabi
25 aug 2022 om 6:48 Het eten viel tegen, normaal ben ik altijd postief over de sushi van Matuya. Maar lijkt wel alsof er nieuwe chef aan het werk is. De smaak is anders en het eten viel niet goed op de maag. JAMMER. normaal wel echt heel goed.
22 aug 2022 om 19:43 Lekker eten Goed warm
22 aug 2022 om 19:21 Vandaag besteld voor dik 45 euro. Veel te kleine porties en klef eten. Vervolgens bel je om het aan te geven en krijg je te horen dat het niet mogelijk was. Erg jammer als je al zo lang klant bent. Bestel hier nooit meer wat.
15 aug 2022 om 21:16 Helaas was de gebakken nuddels dun normaal gesproken zijn het dikkere nuddels wat ik erg lekker vindt bij jullie. Dit keer ben ik er teleurgesteld over!! De rest van het eten was lekkere..
12 aug 2022 om 23:01 De bezorging wat later dan afgesproken, maar de uitstekende kwaliteit van het eten maakte dat meer dan goed. Een echte aanrader!
6 aug 2022 om 22:55 Echt heerlijke sushi! De bezorging was wel veel langer dan gepland. Dat was het enige minpuntje. Verder top!!
5 aug 2022 om 22:19 Super
1 aug 2022 om 19:01 Lekker en gezond eten geslaagd
31 jul 2022 om 21:15 Perfect! Precies op de afgesproken tijd en heerlijk gegeten
28 jul 2022 om 21:09 Sushi + pokebowl was ok, maar niet geweldig. Wij bestellen meestal ergens anders maar ik dacht even een x ergens anders proberen. Volgende keer toch weer die andere.