JAPANS RESTAURANT MATUYA

JAPANS RESTAURANT MATUYA Heerlijke sushi

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1184 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Japans restaurant Matuya. Meer weten? Ontdek meer

11 jun 2022 om 19:48 Weinig wasabi en soja t.o.v. de bestelling die wij hadden
15 mei 2022 om 21:27 Heerlijk eten. Ruime keuze.
13 mei 2022 om 18:07 Perfect!
9 mei 2022 om 20:02 Het was heeeeeel snel…. Ik was gewoon nog buiten de hondjes aan het uitlaten, de buren hebben het aangepakt!
8 mei 2022 om 20:59 Het zou 50 minuten duren, maar helaas kwam het pas na 1,5 uur. Dit is de 2e x dat dit gebeurde (en totaal 3 x besteld )
4 mei 2022 om 19:38 Mooi op tijd, goed verzorgd, lekker warm wat warm moest zijn .
23 apr 2022 om 10:54 Heerlijk, de tonijn was super zacht
18 apr 2022 om 6:18 Ik had een vaste tijd afgesproken en helaas waren ze twintig minuten te laat. Sushi was wel heerlijk en verder niets op aan te merken.
10 apr 2022 om 20:20 Ondanks dat het restaurant bijna om de hoek zit, was het eten niet warm. Verder viel de smaak erg tegen, dus duurkoop
9 apr 2022 om 9:26 Is matuya v eigenaar of kok veranderd?! Veel mindere kwaliteit en versheid dan ik gewend was. Erg jammer en zonde van mn geld ik heb minstens de helft weggegooid.
4 apr 2022 om 20:09 Goed gegeten, bezorging was eerder dan gepland
2 apr 2022 om 22:28 Normaal bestel ik sushi bij een ander restaurant in Ridderkerk, maar dit smaakt veel verser en lekkerder. Netjes rekening gehouden met allergieën. Prijzen voor losse sushi wel heel erg duur. Uiteindelijk maar een box genomen.